RUBRIK

Att vi ens har läsare kvar. Haha vi suger verkligen på att blogga. Jag har iallafall hållt på att blogga i min egna blogg, Tanya orkar bara inte. Haha vi ska försöka blogga mer! Jag har haft praktik i två veckor, sen bara tagit det lugnt. Sitter & kollar på teve & smsar med Abdou. Jag gör inte så speciellt mycket iallafall..


★★★ THE WAVE | CLUB GLAMOUR | THE VOICE | WHITE | 11-11-11 ★★★



ARE U READY FOR THE NEXT BIG PARTY?!

The Wave & Club Glamour i samarbete med The Voice presenterar stolt

★ THE WHITE PARTY ★

• Fryshuset, Stockholm
• 11 November 2011 (11-11-11)
• 21.00 - 02.00
• 2000 pers
• 9 Djs
• 120kr förköp | 150kr i dörren
• 15+ (Födda år 1996)
• Everything goes WHITE

░ CO2, Eldshower, konfetti
░ Alla bär vita kläder
░ Exklusiva VIP-paket lottas ut var 11:e dag!
░ 11-11-11


Ungdomar från hela landet åker för att festa på Fryshuset!

Har ni kollat in Rebecca Edenströms blogg?
Vardag • Shopping • Fester • Skönhet • Stadsliv
http://shiteden.nu/

Glöm inte gilla vår fanpage!
http://www.facebook.com/pages/TheWave-The-Party/196325847064526

 

♫ LINE-UP ♫

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
♪ Arenan ♪

► Fredde & Friberg
21.00 - 22.00 ♪♪ House

► DJ MARCIZ
22.00 - 23.00 ♪♪ HipHop/Reggaeton/Club

► SAMSAMI N' APIWAT
23.00 - 00.00 ♪♪ House

► MUSSE K
00.00 - 01.00 ♪♪ House

► DJ Roka & DJ L'FLOW
01.00 - 02.00 ♪♪ Reggaeton/Dancehall

★ Live på scen: NEWKID


► David Wolk
◘ Outdoor
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Biljettförsäljare:

Diego Salinas - 0729 34 85 45
Emily Strömberg - 0762 59 10 99
Evelina Nahtman - 0704 53 70 30
Felipe Eklund - 0762 08 33 59
Fredrik Ferreira - 0767 08 44 11
Isabelle Pereira - 0735 60 14 93
Jens Pramsäter - 0700 62 99 06
Nat Myllymäki - 0700 98 62 72
Pimpina - 0739 92 12 77
Sarah Carlsten - 0733 77 90 00
Sepanta Khatami - 0739 13 43 10
Stephanie Strömberg - 0707 66 32 59
Tony Kovacic - 0707 69 70 86
Yasemin Rahali - 0720 36 34 18


Köp dina biljetter online på Tickster.se:
http://www.tickster.com/sv/events/749yzprfwy1gdby

 

Act Glamorous, Think Glamorous, Be Glamorous!

The Wave & Club Glamour ♥ YOU

Samarbetspartners:

✔ Fryshuset
✔ The Voice
✔ Top Streetwear
✔ Chili
✔ Piraja
✔ Tickster
✔ Gratischoklad.se
✔ Postern.se


Trött chey!

Hejsan alla!
Är helt döööd! Vill bara lägga mig i sängen & somna om igen.. Orkar inte med praktik seriöst. Iförsig, så finns det en grej som är bra med praktik, det får mig att glömma honom & alla andra problem. Så det är nog det enda, som gör att jag orkar åka till praktiken. Ska ta & fixa mig nurååå! :)
Kommer inte blogga så mycket under vardagarna de här 2 veckorna, pga praktiken så ni vet :)


Hemma!

Hejsan alla!
Är äntligen hemma efter en lååång praktikdag! Slutade en halvtimme senare, för hjälpa en av frisörerna med en av hennes kunder. Dagen vart helt ok, min handledare var snällare än vanligt. Fick en fileringssax av honom! :D Ja, ska iallafall ba vila mina fötter. Har stått hela tiden & sprungit fram & tillbax i salongen, så är helt slut! :)


Teach me how to DOUGIE'


Ny dag, nya fräscha tider osv

Som min rubrik! Nu är det dags för nya tag, jag ska vara en ny person. Inte den deppiga Tanya, utan den glada Tanya. Nu fokuserar vi på framtiden och lämnar det förflutna. Idag är en ny fräsch vecka. Idag är det måndag och jag börjar halv 12! Kan livet bara vara bätte?  Skulle träffa Olivia innan skolan, för hon kom från Polen igår. Men vi hon kommer över till mig istället på kvällen. Efter skolan ska jag träffa Sanchez och prata ut. Så det blir nog spännande.. :D Just nu sitter jag och tar egobilder med min Macbook haha..

Cuz you ain't gon tie me down.. ;)

BLOGGPAUS!

Det kommer vara liten bloggpaus, eftersom det har hänt lite personliga grejer i våra liv, så vi hörs senare!


Aldrig...

Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Så rädd att allt ska upprepas igen. Men framför dig. Åh framför dig , spelar jag säker som bara den, för att du ska veta att jag verkligen skulle göra allt för att de skulle bli du & jag. Fast långt in i mitt hjärta, så är jag så jävla rädd. & jag är glad att jag inte tog chansen. För jag hade en anledning att vara rädd & du gav mig den anledningen. Du visade att anledningen var sann. Tack.

Dagens fråga

Anonym -  vem är killen du skriver till? :)

Melina svarar - Kommer inte säga vad han heter, eftersom han har blivit oviktig i mitt liv just nu. Gör verkligen allt för att försöka glömma honom :).


Hämta paket!

Hejsan alla!
Inte orkat blogga så värst mycke, för har haft ont i magen & varit hur trött som helst! Idag började jag 10 med mentor. Efter lunchen så klippte jag av Nathalies hår. Klippte säkert 10-15 cm från håret. Blev sjuuuukt snyggt! Mitt paket från H&M har kommit, så ska äta sen gå till centrum & hämta den! :)





juste, fick hem mina örhängen igår! :)


Dagens fråga

Isabelle - Vart beställde du? :)

Melina svarar - Västen är från H&M & Örhängena från StyleByTyra.se :).


Isabelle Pereira

Läs Isabelle Pereiras blogg! En tung blogg och en tjej som är väldigt jordnära. Ni vill inte missa henne blogg! Så gå in och röj nu!
Pereira <------ tryck!

Haha tillbax!

Hellu söta bloggläsare. Har varit borta från bloggen ett tag som ni vet. Har inte riktigt pallat att blogga. Jag hade ingen blogglust, plus att jag själv mådde som sämst. Men nu mår jag bättre eller lite sådär halvt, när min bästa vän Olivia har åkt till Polen idag. :( Men hon är tillbaka på lördagen då vi verkligen ska träffas och bara vara med varandra hela helgen. Saknar henne så redan. Idag efter skolan hände det inget speciellt, hängde lite i skolan med de nya eleverna som ska börja i den nya klassen Sam 11b på Plusgymnasiet. Ja, efter att ha ''hängt'' i skolan med Sofia så taggade vi till Coop köpte något att äta och satt vid en bänk precis framför tunnelbanan hahaha! Så mobbade, sen taggade vi hem. Det var min dag. Ganska tråkig men ändå chillig dag. Ska kanske träffa Sanchez i morgon men vi får väl ta och se. Pussar..
Skitful i tofs jag vet. -.- Jag med min älskling Sofia!

BESTÄLLT HEM!



Ensam hemma!




MOVING PICTURES







LMFAO ft. Natalia - Champagne Showers


Trevligt sällskap!

Hejsan alla!
Sitter just nu & har besök av släktingar från pappas sida! Kom hem för en stund sen :). Var & besökte min kusin Diego & hans lilla familj :). Var där en stund. Nu när jag kom hem så var mina kusinar & min farbror här, så ska ta & vara social mot de nu :).


Jag älskar dig.

Jag vill ligga i din famn & höra ditt hjärta slå. Jag vill ligga i sängen & bara kolla in i dina ögon. Jag vill vara den som får dig att skratta. Jag vill vara den som sätter det stora leendet på dina läppar. Jag vill vara din prinssesa & jag vill ha dig som min prins. Jag vill dela mitt hjärta med dig. Hur mycket jag än vill de här sakerna, så vet jag att du är just den personen jag aldrig kommer att få.


JoJo - 'Marvin's Room


baby, i'm the best, so you can't do better


ÅH JAG ÄR TILLBAX!

Hej mina gulleungar! Har ju inte uppdaterat ganska mycket igår på grund av sakliga skäl. Hade bråkat lite smått med min pojkvän så det blev värsta grejen, va ju jätteledsen. Men allt blev bra till slut. Nu har vi rett ut allt och jag ska träffa han idag! När man har ett förhållande betyder det ju inte att allt är bland rosor och himmel. Utan det blir ju lite småbråk här och där. Men aja, nu är det utrett så det är bara att fokusera på framtiden. Idag vaknade jag ganska tidigt varför vet jag inte. Det har blivit en vana. Det konstiga är att jag vaknar aldrig tidigt på vardagar bara på helgarna, konstigt. Men idag har jag bestämt att gå ut och röja! Ska träffa Olivia och ha lite kul. Vad vi ska göra vet jag inte. Sedan efter blir det att träffa Sanchez. Puss.

Vilka är ni?

Vi undrar vilka ni är som läser våran blogg! :)
Vad heter ni? Hur gamla är ni? Varför läser ni våran blogg? :)


Empanadas

Hejsan alla!
Har precis lagat klart empanadas! Så sitter & käkar lite hehe. Idag så har tagit de lugnt nu under dagen & sen hjälp till att laga empanadas. Ska kolla med mamma om hon orkar åka till KungensKurva & köpa en grej till mig hehe. Senare ska jag till Danderydssjukhus & besöka min kusin & hans fru igen :). Senare på kvällen vet jag inte än. Dayana frågade om jag ville till Kista med henne på någon fest, men vet inte om jag är så fest sugen!


Highwon - Klä av dig



vi har inte tid för någon romans. allt jag ville var att bazz dig så fort jag får chans


Sabo ft Fille, Gurmo & Aleks - Din göt




baby jag har fastnat för din gött.


Oavsett hur mycke jag vill glömma dig, försvinner du aldrig från mina tankar.

Jag vill kyssa dig. Jag vill ligga i din famn  & aldrig lämna dig. Jag vill att du håller om mig & aldrig släpper taget.Jag vill stå på de högsta berget & skrika att jag älskar dig, så att hela världen vet.


PICTURES












Cali Swag District - Teach Me How To Dougie


Ny släkting!

Hejsan alla!
Kom hem för ett tag sen. Hade hjärndöd vikarie på engelskalektionen. Sen efter lunch så hade jag prov i en halvtimme. Slutade halv 1! Åkte till Rågsved, där jag träffade Dayana & va hos henne en stund :). Älskar den dära bruden, rolig, underbar & helt fantastik! Ska snart käka sen bege mig mot Danderyds sjukhus med familjen för att träffa en ny släkting! Det är så att min kusin Diego & hans fru Shabnam har fått en son idag! :) Så glad för deras skull! :)






KISSIE

Gosh, jag älskar den här stilen. Typiskt mysigt på en vanlig regning höstdag. Man kan han Ugg's eller Hunters. Olika sköna varma koftor och tröjor i olika färger, och så adderar man något pälsigt. Waaaaooow säger jag bara! =)

IDAG ÄR DET FREDAG!

Hahaha min rubrik låter fett hype, typ att det är fredag och att man har planer, och att det ska bli jävligt kul! :D NOT.. Kolla bara på det äckliga vädret ute? Jag blir så himla nojig på att gå ut. Man fryser och vädret är bara usch lixom. Men jag lovade Sanchez och Olivia att träffa de båda, så jag har inget val. Aja, iaf skola hade jag idag. Vi fick reda på att vi skulle få en extra klass just för att det är många som börjar på plusgymnasiet och vi är jävligt många i vår klass. Jaaa, det blev en vild diskussion på eftermiddagen innan alla drog hem. Nu håller jag i allafall på att fixa mig, ska dra ut så fort Olivia ringer mig. =D

Vad ska ni göra idag?
P.S Glöm inte att frågestunden slutar kl 21.00 idag! Så fråga på! :D

DAGENS FRÅGA - Tanya

Känner du Evelyn?:) Liten värld vi lever i:)<333
Ja det gör jag! :D Vi går i samma klass!

PICTURES



Det här med rubrik, är ej min grej.

Hejsan alla!
Har precis käkat frulle & ska snart börja fixa iordning alla mina grejer inför skolan. Vaknade av att hunden låg bakom mig, på ett skit konstigt sätt & när jag äntligen lyckades somna om så lät mitt alarm. Irriterande. Har iallafall prov på projekt&företagande på eftermiddagen, så får plugga lite på tåget & lunchen.
Nej ska ta & börja röra på mig nu! PEACE OUT!






Dagens fråga

Nicole - Vart köper man sånt ?

Melina svarar - Hos stylebytara.se :)


Hemma!

Hejsan alla!
Sitter just nu & lyssnar på musik. Åkte till Skärholmen med min baba, för ett köpa ett par handskar åt brorsan. Är jag inte gullig? :) Iallafall, så kollade jag även runt i affärer. Letade efter den dära jävla jeansjackan från H&M, men den fanns inte inne :(. För ett fördriva tiden, så åkte vi även till Kungenskurva & kollade på skor. Hittade ett par skor iallafall, men köpte dom inte :). Vi gick till H&M där & där finns den snygga jeansjackan, fast ock inte i min storlek :(. Så får fortsätta leta! Vi hämtade mamma & åkte förbi hennes kollega & va där en stund. Kom hem för 20 min sen. Träffade aldrig Ahmed eller Sara, pga saker. Men vi får ta de en annan dag :).


SÅ SÖÖÖÖÖÖT

Jag har typ världens bästa lillebror! Kolla vad han kommer hem till mig! Åh vad jag älskar han! =) <3

Dagens Fråga

varför haru brun utan sol? du är redan mörk?




Jag använder den body lotion för att jämna ut min hy. Jag har en ojämn hy, därför så använder jag den och det fungerar perfekt! ;D






Asso jag vet inte varför bilden roterade åt sidan, när jag har roterat de typ tusen ggr, aja!

AT HOME OCH FOTAR

Bruna, silvriga och svarta halsbandet och ringen är från Cubus. Armbandet är från Europenn.
Sen blev det en till Deodorant spray! Mmmm.. De luktar så jävla gott! Sen en parfym från H&M ca 40 kr, den luktar som Escada parfymerna. Sådär fruktigt med lite vanilj =)
UPDATE: Jag är hemma nu! 16.04.

Mot skärholmen!





Sitter på MAX med Olivia!

Nu sitter jag på MAX med Olivia. Skulle egentligen sluta 12.50 idag, men jag taggade efter nästsista lektionen med Hasmik och Melike. Pallade inte med psykologi, vi hade ändå en vikarie så vi skulle inte ha fått något gjort på lektionen. Så = ONÖDIGT. Har precis käkat klart med Olivia, vi köpte jättefina smycken som jag sen kommer lägga upp på bloggen. Ja, nu sutter vi bara här och tråkar, det är fett äckligt väder. Det regnar o regnar o regnar. Vi sitter på kungsan och tänker bort till Ung 08 i år, hur roligt vi hade. :( Man saknar sommaren, vännerna, festerna osv. Nu har typ alla glömt bort varandra och nu är det skolan som gäller... =/ Aja, nu ska jag fortsätta att ha det trevligt med min vän Olivia pussar...

Aaron Fresh - Spending All My Time



spending all my time loving you


Studiedag

Hejsan alla!
Har studiedaaaag! Fyfan va sköönt! Har sovit ut & sitter & lyssnar på musik just nu. Ska snart ta & leta efter min Ipod. För mina hörlurar funkar inte så bra med min skit lur :(. Aja får ny lur snart! Ska träffa Ahmed idag, sen på kvällen ska jag träffa Sara! :) Längesen jag var med den bruden! Saknar henne så myyckeet! :)





SCHOOL with Hasmik, Melike and Candy

Melike och Hasmik

Hasmik leker syster khadidje!
Jag och Candy =)
hahahah west side! Jag och Hasmik hade svart nagellack på ena handen men inte på den andra och vi märkte det nu! Hahahaha!

Brudar klagar på att killar knullar runt. Inte konstigt, så lätt som vissa särar på bena för killar.

Den som baijtar, kan dö.


VYBZ KARTEL

Vybz Kartel - Sex and The City



En dans till den låten! Det är Mathilde i BlackoutCrew som dansar till denna och hennes lärlingar.
En sak jag måste berätta är att jag har ALDRIG gillat Vybz Kartel, hans låtar är så dåliga. Men den enda låten jag gillar av han är denna måste jag erkänna, den är så skön men ändå så kan man dansa till den! ;)

Have sex in the City

Hejsan alla!
Sitter just nu & lyssnar på musik i mina nya älsklingar! Kom hem från dansen för ett tag sen & har bara letat sööönder efter min Ipod. Har inte använt den sen Mallorca i år. Så någonstans i mitt rum borde den vara. Imorgon är det INGEN skola. Fyfaan va skönt med studiedag! Ska sova ut iallafall. Åka till Skärholmen & köpa en grej åt min brorsa, sen möta min bebis Ahmed i Skärholmen! Åsnan har äntligen kommit tillbaka från Irak :'). Hatar när han åker till Irak, för har ingen att verkligen snacka ut med!



mina nya älsklingar!


Ska köpas in!




Dagens fråga - Tanya

Vart köpte du ditt halsband? =)
På Ginatricot ;)

Taio Cruz ft John Reid - Crying Over You




what more can I say? what more can I do? I'm livin'' a lie, when I say I'm over you.


I remember us

Hejsan alla!
Sitter & lyssnar på musik. Har precis käkar & är skit mätt. Det var tänkt att jag skulle med mamma & pappa till Elgiganten, men vill bara vila just nu inför dansen! Iallafall idag så var de skola. Påvägen dit så strulade pendeln. Fittsl. Hade tur som inte kom försent! Hade mentor, lunch, sen salong! På salongstiden, så kom mamma & klippte sig. Lärarna hjälpte mig när jag väl behövde hjälp, så det blev skit bra! Nästa vecka så kanske kommer mormor dit & fixar håret :). Efter det, gick jag & mamma förbi liljeholmstorget. Hittade ett par skit sköna & snygga jeans, men köpte de inte. Mamma ska köpa de till mig nu under helgen hihi :).





Dagens Filmtips och Musiktips!

En läsare bad mig att lägga upp tips på filmer och låtar! Det kan jag göra. Vad säga som att lägga in filmtips och musiktips varje dag? Vad tycker du Melina ska vi göra ett kategori? :D


Dagens filmtips är:
1. The House Bunny





Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från ”The Playboy Mansion” och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång.

Här kan ni kolla onlina ------> (http://www.novamov.com/video/de2c7f49e4b8f)

Dagens låt är:

1. Rihanna feat Calvin Harries - We Found Love



SHOES #11








5 oktober 2011 - Riksdag!

Shululu, hihi tänkte härma bloggläsaren som typ nyligen slängde en kommentar så där. Hur mår ni? Ni har antagligen skola som jag nu då. Började kl 8 idag, och jag kom försent som vanligt. Nu har vi svenska med världens jobbigaste lärare. Nästa lektion så är det Naturkunskap sen efter det skule vi ha idrott på friskis & svettis, men det blev en aning fel på bokningen så vi har ingen idrott den här veckan heller. Det har vi inte haft på typ 5 veckor. Konstigt.. Men aja efter skolan ungefär vid halv 2 ska vi bege oss mot riksdagen. Vi har studiebesök! Det kommer att bli jävligt roligt. Eftersom att jag är så intresserad av politik. Spännnande. Men eftersom att jag slutar kl 11 så hinner jag att springa hem och byta om till mer bekvämare kläder och lämna väskan hemma innan jag beger mig mot skolan igen. Studiebesöket slutar kl 5, så jag ska möta upp min storebror lite snabbt. Sen ska jag hem och byta om för att träffa Ephra. Vi får se hur dagen blir. Pussar.
Oj vad många eftersom det blev... Haha
Jag och Evelyn på lektionen haha! Juste ser ni mina nya noppade ögonbryn? är fett nöjd. Vad tycker ni? :D
P.S Gud vad glad jag blir när jag får meddelanden på FB av er läsae. Jag blir fett glad. Ni kan gärna adda mig på fb Tanya Amededji heter jag. Puss :)

Trött chey!

Hejsan alla!
Sitter just nu och kollar på teve lite. Ska snart gå fixa mig lite snabbt. Börjar 10 idag. Skit skönt med sovmorgon! Efter skolan så är jag kanske med Tove efter skolan, men då är de en stund innan dansen. Är riktigt taggad inför träningen. Det är är nog det bästa varje vecka :).





trött chey


Knas i orten!

Hejsan alla!
Kom nyss hem från att ha varit med Ebru. Blev ingen att ta igen uppgifter :(. Idag har jag halft sovit på soffan, sen åkte köpte kebab med pappa & brorsan! MUMS! Efter de mötte jag upp Ebru & vi åkte in till stan :). När vi va i Skogås mötte vi på Nevine & Miriam & de berättade att det hade varit brandbilar , poliser & de, vid någon gata bakom centrum. Hade varit skottlossning eller brand. Knaas! Sen så skulle de bli bråk mellan några grabbar. Varför fattade jag inte. Iallafall. Jag & Ebru gick en liten promenad & snackade en massa. Blev värsta disskusionen hahah.
Nu ska jag kolla på DH, sen vila inför imorgon! Juste, någon läsare som vet en bra frisörsalong som tar emot pratikanter? Skriv i kommentar såfall!


REFRESHNING



Saker man behöver! Handlade på vägen hem från skolan! :)

Lagom tråkigt!

Hellu, våra söta läsare. Vad gör ni nu på kvällen? Jag har iallafall inget att göra. Väntar på att min kompis Nilofar ska komma hem så att jag kan gå över henne. Hon ska noppa mina ögonbryn, hon gör de perfekt. Helt perfekt, därför låter jag ingen annan än henne noppa mina ögonbryn. Antagligen nu borde jag faktiskt ta och städa mitt rum, det ser för jävligt ut. Men jag orkar inte, jag är så jävla lat! Så jag sitter nu bara på laptopen i soffan och kollar på tv (Jims Värld) och samtidigt är inne på FB, klädsajter och ofta kollar statistiken på bloggen. Det börjar gå bra för oss! Vi har 75 läsare varje dag nästan. Tycker vi är jävligt bra. Går det väldigt bra är det från 150-200! Fantastiskt och vi har jävligt mycket sidvisningar, vilket betyder att många har jävligt mycket intresse för vår blogg. Det glädjer oss! :D

Glöm inte förresten att frågestunden avslutas i morgon Onsdag kl 18.00 så fråga på frågor på inläggena så tar vi upp de på frågestunden i morgon.
Sen ville jag och tipsa om att kommentera inläggena. Ge oss tips på vad ni tycker vi borde skriva i bloggen, något intressant? Något roligare? Kanske fler videoinlägg?



SHOES #10











If you fight like a married couple, talk like best friends, flirt like first loves & protect each other like siblings; its meant to be.

- Drake


Videoinlägg - Melina



eftersom jag glömt lösenordet på mitt youtubekonto & inte kan den jag & tanya har tillsammans, så använder jag mig av den jag har till min egna blogg sålänge.


Justin Nozuka - Save Him


save him, save him from the hand that he beats me on


Kanelbullens dag!

Ja! :D Idag är det kanelbullensdag, så gå ut och röj och köp hem en massa kanelbullar. Själv har jag köpt några som jag ska smaka på :)
De som inte orkar gå ut i kylan kan ju baka?

Testar mammas data :)

Hejsan alla!
Hehe sitter & testar mammas nya data utan att hon vet om :). Idag var det skola, började kvart i 10 egentligen med prov, men eftersom jag inte fattade ett skit, så åkte jag till skolan tidigare & fick hjälp med pluggandet :). Gjorde provet & slutade halv 11. Åt lunch & nu är jag hemma :).
Ska ta igen det jag ligger efter med, sen träffa Ebru :).



4 oktober 2011

Här är ett videoinlägg till er läsare om dagens puss ;)

SHOES #9











Kan inte sluta le

tagna med brorsans Macbook


1 år, 7 månader & 10 dagar senare, ett nytt leende!


SHOES #8











Destiny's Child - Survivor


Now I let you out of my life, I'm so much better
You thought that I'd be weak without you , but I'm stronger
You thought that I'd be broke without you, but I'm richer
You thought that I'd be sad without you, I laugh harder

Hejdå braceface!

Hejsan alla!
Har mattelektion. Någonting om statestik. Fattar 0. Missade första lektionen eftersom jag tog bort min tandställning!! Fyfan va ont det gjorde att ta bort den! Men sååååå värt att ha den! Har fina & raka tänder nuu. WOOPWOOP. Om ca en timme ska jag åka tillbaka till tandläkaren för att hämta mina skenor, som jag ska ha när jag sover. Kommer se ut som ett mongo med dom. Aja, ska koncentrera mig på matte nu!



1 år, 7 månader & 10 dagar senare, så dumpa jag tandställningen.


MUAH MUAH

Hellu mina älsklingar! Har rast nu, kom precis från lunchen. God mat var det! Ja.. Jag har typ inget att säg haha. Efter skolan träffar jag kanske Sanchez sen drar jag hem. En aning tråkig dag är det idag, så det blir en aning mycket bloggande idag ;) stay tuned.

SHOES #7


RUBRIK

Hejsan alla!
Sitter just nu & får håret plattat av mamma! Gulligt av henne! Fick en sovmorgon på en timme idag. Skiiiiiiiiiiiit skönt. Ska snart börja göra mig klar, sen åka till tandlläkaren! Idag försvinner min tandställning. Är såååå glad! Missar iallafall första lektionen & en del av andra lektionen idag. Awesome.




idag när jag vakna, såg det ut såhär på min fb.
nathalie hade haft kul medans jag inte var vid fb -.-


Sviken

Att lita på killar & deras ord är svårt för mig.
Men endå litade jag på dig & allt du sa.
Trodde på dig när du sa att du älska mig.
Visade sig att dina ord var lika tomma.


MANGO

1. Jag älskar uppmärksamhet.
2. Jag har storlek 41 i skor ledsamt.
3. Jag är äckligt envis.
4. Jag älskar vintern.
5. Jag måste kolla mig i spegeln minst 10 gånger per dag.
6. Om du är en tråkig person som vill lära känna mig, är det ingen idé.
7. Jag åt myror när jag var liten.
8. Jag lekte mamma, pappa och barn tills jag va 12 :P
9. Jag är en chips-älskare!
10. Regn är det bästa jag vet!

Enrique Iglesias - Hero


Bloggläsare



Vi älskar när ni skriver & ger positiva feedback!
kärlek till er!


UNNORMAL DISCUSSION

Hej, jag pallar inte berätta om min dag för att den har vart tråkig, fett med drama och bara en helt onödig jobbig dag. Plus så måste jag lämna in matte uppgifter i morgon annars får jag IG, och klockan är hur mycket? 20.30... Helt seriöst så skiter jag i om jag får IG, pallar ändå inte med mitt liv längre. Puss hej.

Så mycket

Det har hänt så mycket, så vet inte om det är värt att skriva här just nu. Men vi får se. Jag har inte gjort så mycket, har varit så irriterad, så tog en promenad med Ebru för att snacka ut om olika grejer. Vart så irriterad att jag började skaka. Vi köpte lite godis & frukt hem. Mums. Roooooooligaste snubben raggade upp mig på bussen. Han sa att jag såg ut att vara expert på att ha sex. Asso snubben är heeelt boorta. Efter de, har jag & Ebru bara myst & ätit godis.
Det kommer komma upp en massa tidinställda inlägg med skor under det här dagarna, som jag gjorde för Tanyas skull.
Ska vara social en stund, sen hoppa in i duschen!




2 bilder tagna med brorsans Imac


LÄNKBYTE


SHOES #6


RUBRIK

Hejsan alla!
Sitter just nu &lyssnar på musik , kollar på teve, & snackar med Dekan på skype. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog hjälpa mamma lite med tvätten, sen gå handla med pappa. För första gången under denna gymnasium tid, ska jag plugga till ett prov. Först provet på evigheter känns det som typ & det är inom sämsta ämnet någonsin, naturkunskap. Aja får ta & plugga en massa, för att inte få ig.

FRÅGESTUND - Melina & Tanya till Fredag kl 21.00


SHOES #5


VI ÄR EMOT SD!


HELLO FUCKERS I'M A NO LIFER

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen.
3. Hur lång är du? 169-172 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Crazy Stupid Love
5. Vem ringde du senast? Sanchez
6. Vem ringde dig senast? Sanchez
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Kolla om du hittar någon kan bloggdesigna åt oss gratis.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? För typ 1 timme sen
11. Vilken ögonfärg har du? Svart.
12. När vaknade du i dag? kl 08.00
13. Vilka svenska städer har du vart i? Uppsala, Göteborg och Stockholm. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? LA
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker och spöken.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kommer inte ihåg.. :/
19. Hur stor är din säng? 120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop (macbook)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Vilka städer har du bott i? Stockholm och Göteborg.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Alltid.
27. Vilken är din favoritglass? Calippo ananas.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Har ingen.
29. Tycker du om kinamat? Åh fyfaaaan, nej tack!
30. Tycker du om kaffe? Kaffe smakar skit.
31. Vad dricker du till frukost? Är en riktig Té människa.
32. Sover du på någon särskild sida? På sidan.
33. Kan du spela poker? nej.
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja. det är typ det mysigaste som finns.
35. Är du en beroendemänniska? Av läsk och Redbull.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja.
37. Vill du ha barn? OF COURSE.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, franska och svenska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, kläder och mat.
42. Äger du dyrbara smycken? Ja.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jersey Shore.
44. Kan du rulla med tungan? Ja, det kan ju typ alla? :S
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv ;)
46. Sover du med gosedjur? hahahaha nej.
47. Vad har du för ringsignal? Iphone ringsignal.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja!
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min röda hjärtformad kudde.
50. Flirtar du mycket? När jag var singel = Ja! Nu när ja har förhållande = flirtar jag med min pojkvän.
51. Kan du byta olja på bilen? öööh va?
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? haha jag har inte ens körkort.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Nån stjärntecken bok.
54. Läser du någon dagstidning? Metro, fast typ fett sällan.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej.
56. Dansar du i bilen? nej.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? The voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? asso va? :S
59. När var du i kyrkan senast? På min skolavslutning, när jag gick ut 9an.
60. När var du i moskén senast? Har aldrig varit.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Har ALDRIG i mitt liv campat.
Här får ni ju ändå lite info om mig.
Godnatt <3

whatcha think about that?

Nämen seriöst hej på er läsare! hur mår ni? Vad har ni gjort idag? Själv har jag bara varit hemma. Jag skulle egentligen träffa Sanchez idag, för idag firar vi vår 1 månads dag. Men vi var för lata så vi träffas i morgon istället. Sedan skulle jag träffa Olivia idag också för att grilla i Östberga men jag pallar inte. Så idag gällde det film, chips och en massa energidrycker. Till er förvåning mina vänner har jag skaffat skype, som typ halva Stocholm har klagat på mig att göra. Haha nä jag driver, men mina vänner. Så nu har jag skaffat Skype. Nu sitter jag på sängen och är supermätt efter att ha käkat en hel chipspåse. GR8T!

Klicka & gilla!


klicka på bilden & gilla :)

Aviation - You were my everything

 


SHOES #4


Svar

Anonym - inge illa menat men den där toppen M har på sig på bilden ska man vika in så det vita nte syns.. hahahah bara satt ni vet :)

Melina svarar - Ja , jag vet att den ska vara invikt, men ville ha den längre än vad den var, så därför jag hade den så :).


Bloggdesign

Vi undrar om det finns någon gullunge som läser denna blogg, som kan tänka sig göra en gratis bloggdesign till oss! Eftersom den vi har nu, är bara en enkel tråkig design som är tillfällig :).



Adele - Someone like you

never mind, i'll find someone like you

SHOES #3


Rihanna ft Calvin Harris - We Found Love


We found love in a hopeless place.

Hej!

Sitter just nu & chillar. Letar efter ett ungdomsfängelse i Västerås. Någon av er läsare som vet vad den heter & vart exakt den ligger? Det enda jag vet är att den ligger i Sundbo, Västerås. Inge mer. Iallafall, igår så var det bara chill hemma. Var skiiiiit trött! Var ensam hemma ett tag. Ännu skönare! Idag har jag ingen aning vad jag ska göra. Träffar kanske någon eller nåt :).

 

gammal bild


RSS 2.0