Maroon 5 ft Christina Aguilera - Moves Like Jagger


omogna människor

Asso nu är jag verkligen irriterad. Först kommenterar ni på Pim's blogg om mig & nu bombar ni våran blogg & så säger ni värsta grejerna till Tanya, bara för hon umgås med mig. Asso driver ni med mig? Asso är ni seriöst dumma i huvudet? Att ni tror på alla rykten som går om mig. Istället för att gå omkring & tro på allt som sägs, lär känna mig först & sen kan du döma mig. Jag är förfan ingen orre. & Tanya är ingen orre, bara för hon umgås med mig. Ni är verkligen sääämst på att bedömma folk! Ni är seriöst skadade. Väx upp seriöst. Kom till 2011. Det är inte förbjudet att ha sex, fucking idioter. Mitt fucking sexliv har inget med er att göra. Alla rykten som finns om mig är skapade av folk som hatar mig. Som avskyr mig från djupet av deras hjärta. Dom har hittat på det här för att alla ska hata mig. Det verkar lyckas. Jag skiter i alla rykten. Jag skiter i allt som sägs om mig, för jag känner mig bäst & jag vet att jag inte är någon hora eller orre. Men att ni blandar in mina vänner & börjar kalla dom hora & orre bara för dom umgås med mig, det gör mig så jävla sur! Förstå detta nu, JAG ÄR INGEN JÄVLA HORA!



FUCK U ALLA HATARE!

Mariah Carey - We Belong Together


I'm moving forward in my life. Only time I'm looking back is when I'm looking at my ass in the mirror.


LÄNK


SHOPPING

ser ut som ett fucktard på sista bilden.
& earcuffen jag fick av elin

New Boyz - You're A Jerk


sliten tjej.

Hejsan alla galet kattiga människor!
Sitter just nu & smsar lite med Marcelo som typ har psykos & typ bombar med mess om hur mycket han älskar sin nya skola haha. Han är riktigt skadad asso. Iallafall kom jag hem för en stund sen. Är helt slut. Min jävla väska väger 100 kg typ. Fittdatan som väger. Aja. Hade 2½ timmars naturkunskap med skolans mest hatade lärare. Fyfan, va jobbigt det var. Tur att det bara är ett halvår, sen slipper jag se hennes fula ansikte något mer.
Juste fick Elin's earcuff som hon inte ville ha. HAPPYHAPPY! Jag tycker den är sjukt snygg, men hon tycker den är galet ful, därför jag fick den. Ska köpa dom dära från glitter med korset, för den är GAAALET snygg.
Glöm inte min frågestund!
gammal bild, då jag har låångt hår

Onödig kommentar

orrehahah orrar från husby !!!

Svar - 1.  varför skriver du inte ditt namn? vågar du inte stå för de du säger? 2. Ingen av oss är orrar. 3. kul att du kallar dig själv för orre.

vakna 6 på morgonen suger

Hejsan alla!
Sitter just nu & lyssnar lite på musik för att vakna till! Jag somna direkt när jag la mig i sängen. FYFAN VA SKÖNT DE VAR! Aldrig sovit så skönt! Har iallafall ätit frukost nu & klätt på mig. Ska ba hitta mitt smink & sminka mig. Kul att veta visst? Sen är jag iallafall redo för skolan!
Har bara naturkunskap med världens säämsta & irriterande lärare. Slutar 11. Då ska jag kanske iväg med några brudar från klassen & fika again. Mysigt!

saknar mitt gamla hår.


frågestund.

Eftersom Tanya gjorde en frågestund utan mig (saaadface), så gör jag en egen frågestund!
Svarar på nästan alla frågor!
Ni har fram till Onsdag på er!

SJUKA!



Vi är sjuka i huvudet. Åtminstonde jag! Jag kan förstå om ingen vill umgås med mig efter det här HAHAHAHAHAHHAHAHAH.

Cali Swag District - Teach Me How To Dougie


PICTURES


10 saker du inte visste mig...




1. Jag bokstavligen HATAR oliver.

2. Mitt stjärntecken är Lejon.

3. Jag  HATAR donken.

4. Jag kan börja dansa mitt i stan.

5. Jag har en skofetisch.

6. Jag älskar Julen och Nyår.

7. Jag är född i Göteborg.

8. Jag sover till Lugna Favoriter.

9. Jag har en vana av att äta en tomat eller gurka innan jag går och lägger mig.

10. Jag vill bli Modejournalist.




Hej det ser ut som att jag lider av depression här :O

Svar på frågestunden!

Ja, ni får va bättre på att fråga frågor hörrni! ;) hihi


Fråga: Vad har du för BH-storlek? :)

Svar: Haha, jag har storlek 80D.


Fråga: hur många killar har du hållit på med den senaste snackat med gjort något med var dom fula fina

Svar: 1. Jag vet inte hur många killar jag har hållt på med, jag räknar inte. 2. Den senaste jag snackade med och fortsätter att snacka med är Sanchez. 3. Inga har varit fula, jag håller inte på med killar som är fula. Några har varit fina och några har varit okej. =)


Fråga: gillar du någon just nu?

Svar: Jag gillar Sanchez.


Fråga: vem bäzza du med senast ?

Svar: Jag är oskuld.


Fråga: är du oskuld?

Svar: Ja. =)


Fråga: Vem är den där fina mulatten som du alltid hänger med i stan, hihi (aaaa) älskar din blogg btw!!!!!

Svar: Tacktack! :D haha är det Sanchez du menar? =) för han är inte mulat...


Fråga: Är du på g med Sanchez Janneli?

Svar: Yep. =)


Fråga: Vart kommer du ifrån? :O Vart bor du?

Svar: Jag kommer från Togo och jag bor i Husby =)


Fråga: vare hängslena ifrån? du har ej lagt upp svaret, skulle va skit gulligt om du gjorde det ;$

puss! :*

Svar: Hängslena är inte mina utan min kompis Nandjatts. De kommer från Punkt Shop. Puss.


Haha här är era svar. Shit vilka frågor ni ställer. :P

29 Augusti 2011

Hejsan hoppsan shalalala när julen... hahah nänä skojar bara. Idag har det varit både upp och ner för mig. Jag har både vart glad och flummig samt irriterad och arg. Dagen började med att jag fick vakna tidigt för att åka till Rudan som ligger i Handen för att ha friluftsdag med klassen. Snacka om långt att åka när jag bor på blåa linjen -.-. Jahapp det va ganska kul faktiskt, men längtade efter att få sluta. Efter det drog jag in till stan för att möta upp Melina och hennes klasskompisar, vi skulle också möta upp Olivia och träffa Sanchez sen. Men båda kunde typ inte så vi träffas alla i morgon istället. Jag saknar Olivia skitmycket har inte sett henne på typ 3 dagar nu, det är enligt oss en lång tid. För vi är alltid med varandra. Haha! Ja, det där var i princip min dag. En tråkig måndag. Juste glömde att berätta! Jag börjar kl 8 i morgon? Kan det va bättre? Jag har typ aldrig i mitt liv börjat så tidigt, så det blir en utmaning att vakna tidigt och så i morgon. Men vi får se, för i morgon börjar vi med riktiga lektioner och på fredag får vi våra Macbooks (Laptop) från skolan! Yippie! :D




rubrik

Hejsan alla sötnosar!
Jag sitter & lyssnar på MJ's låtar för dom är så fucking bäst. Det visste ni inte. Jag seriöst ÄLSKAR alla hans låtar. Kan nästan texten på alla låtar. Sjunger alltid med när dom kommer upp i radion eller någon annantans.
Iallafall, så var det skola idag. Jag var så grovt trött, så drog till skolan med fulaste bullen på huvudet & osminkad. Såg ut som ett monster. Idag skulle jag egentligen sluta 15, men eftersom alla tillvalsklasser börjar nästa vecka, så slutade jag 11. WOOPWOOP! Drog in till stan med brudarna i klassen för fika & shoppa. Fick med mig en blå trasperant skjorta & två st ear-cuffs. Har inga pengar kvar nu. Deapretion på högsta nivå typ. Aja, får fixa mer pengar på något sätt. Kanske be mamma eller pappa om pengar, hehe!
Just nu ska jag ba chilla & tare lugnt. Har mensvärk, FML. Men det går väl över snart! Lägger upp bild på det jag köpt, antingen senare idag, eller imorgon!
melina likes!

Grattis på födelsedagen King Of Pop


cashflow

Hejsan alla underbara människor!
Steg in i mitt hus för typ 20 min sen eller något sånt. Idag har ruttnat hemma under förmiddagen. Sen så fixade jag mit & jag & mamma åkte hem till hennes kollega / min förre detta klasskompis. Jag färgade håret på Chantal & testade uppsättningarna som jag ska göra om någon vecka när som ska på bröllop :). Tjänade lite para på de hehe. Känns fett med bra, kan köpa lite mer saker nu! :)
Imorgon är det skola med brudarna. Hoppas det blir en bra dag med en massa leende. Annars blir det andra bullar!

Me lajk :P

Sofi Top SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COM  Sofi Top SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COM

Så JÄVLA fina toppar från Nelly.

Nelly/Jeane Blush - 149:-

SHOES #2


'

Killar börjar med 'sötis', slutar med 'hora'
Tjejer börjar med 'bebis', slutar med 'player'

STOPP!

Ja ja ja ja, nu har det blivit ett tjat om att om jag känner pimpiina, att jag söker status, vem är du, att jag är en attention seeker! Jo, nu ska jag ta och berätta för er bitches som tror att ni känner mig.
Jag har något som kallas charm. Jag har en stark personlighet. Jag är rolig, skojar mycket och är väldigt öppen. Allmänt trevlig mot andra. Ni tjejer/killar som sitter och snackar skit om mig känner inte ens mig. Jag visste vem Pimpiina var förut. Hon hade en blogg som självklart hade läsare. Jag va på stan med Melina och vi sålde biljetter till festen The Sense. Då såg Melina pimpiina och sade att det var hon, och jag gick självklart fram för att fråga om hon ville ha en biljett av mig. Är det fel om jag frågar om hon vill köpa en biljett av mig? Nej, jag vill ju bli av med alla biljetter jag har. Jag tjänar ju på det. Plus ja, jag vet att alla vet vem hon är. Så om jag försöker vara trevlig mot henne, söker jag status? Jag fattar inte hur det går ihop? Plus jag känner inte Nevine. Jag vet bara vem hon är. Jag känner Romina och Miriam. De känner jag genom Melina. Så hållkäften era idioter och lägg av det ni håller på med. Vet fakta innan ni öppnar era stora käftar. Så ni tjejer som är avundsjuka och har inget att göra hemma, säkert ruttnar, och skriver bakom datorn era dumma frågor, kan ni istället komma fram fejs to fejs BIATCHES. Sista gången jag lägger tid på er. ;) Puss


28 augusti 2011 - Mobilblogg

Hellu och godeftermiddag på er läsare. Vaknade rätt så tidigt idag hatar det. Vaknade liksom kl 7. Messade med min bebis men sen blev jag trött igen så gick och la mig igen. Jag lägger mig sent och vaknar tidigt? Varför straffar Gud mig :( aja whatever. Idag ska jag och Olivia träffas i stan. Jag seriöst dör om jag inte har sett henne på 1 dag. Samma gäller Melina. Får se om Melina pallar dra ut och möta mig och Olivia. Vi ska träffas typ kl 3 och jag har inte ens fixat mig? Ja ja ja jag har ett tråkigt liv. Just nu sitter jag och kollar på So You Think You Can Dance. Världens absolut tråkigaste program men eftersom att min favoritartist Lady Gaga gästar där så kollar jag på den. Finns ändå inget på tv att kolla på. Liksom det är söndag? Men nu slut på bloggandet för nu måste jag ta och fixa mig puss puss.

Underbart

Hejsan alla!
Kul att det första man ser när man ska kolla om Tanya har gjort inlägg, så är det asfula mongo bilder på oss två. Awesomeness på högsta nivå!
Igår så var jag hos mormor först. Vi grillade med släkten. Mysigt! Mamma ville inte följa med till Skärholmen, eftersom hon var rädd att hon skulle bli tvungen att betala allt. Fan att hon kom på de asso. Sen så åkte jag hem & vilade mig. Efter de så började jag & brorsan gå till farmos hus, där Lina hade sin SweetSixteen :). Hade askul! Träffade på en massa gamla kompisar, man inte träffat på läänge! Det tog en massa bilder där, men inte med min kamera, utan med Johannas, så får vänta på bilderna!
Idag ska jag till mammas kollega och fixa hennes hår :). Jag hoppas att det kommer gå bra, är skit nervös!
lite bilder från mormor.

Vi är så sjuka! JAG ÄLSKAR DIG!




OCH JA JAG HAR EN LÅNG TUNGA :D

TANYA HAR FRÅGESTUND!

Nu har TANYA frågestund! Passa på och fråga så mycket ni kan. =) Den avslutas i morgon  (28 augusti) kl 18.00

Shoosan

Hellu sexiga läsare. Det blev ingen utgång idag eller jo taggade till Kista galleria lite snabbt. Tråkigt så. Har bara vart hemma och ruttnat hemma. Så det blev Facebook, musik, och klä upp mig time. Brukar fixa mig när jag har tråkigt och ta ego bilder. Ja, ni ser inget liv. Här är skorna jag köpte


Från New Yorker


Veronica Maggio - Snälla bli min

OMG älska låten!

SHOES


Dr. Dre ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg- The Next Episode (Hedegaard Remix)

smoke weed everydaaaaaaaaaaaaaaaaay!

Tjenixen

Shoosan alla söta läsare. Vaknade ärtt tidigt idag på morgonen, det börjar ju bli så när man sover tidigt. :) Idag städade jag hela mitt rum, för det var otroligt stökigt. Nu sitta jag bara hemma och chillar. Olivia och min älskling vill att jag ska komma in till stan, men jag får inte av mamma för enligt henne är jag ute 24/7?! Plus att hon saknar mig och att det kommer gäster. Men vet du vad? Jag skiter fullständigt i om det kommer gäster på besök hem till oss. De kommer ej till mig utan till mina föräldrar. Plus att det är skit tråkigt hemma, jag går runt här som en zombie. Finns absolut inget och göra hemma. -.- Så jag tänkte att jag ska kolla på senaste avsnittet av Jersey shore och Pretty Little Liars. Men så småningom tror jag att jag drar ut idag. För jag är fett envis kommer få min vilja i genom till slut. =)



HAHAHAHAH CUMSHOT

sunglasses

Shoooooooo alla katter & hundar.
Jag sitter och kollar på DisneyChannel med brorsan. Någon konstig serie som jag inte fattar. Iallafall, har suttit och kollat på bilder från när jag va yngra med mamma. OMG, hur man såg ut asso. Hade röda & gula slingor i håret & grejer. KAOS! Det fanns även en bild på Tanya från 6an. Haha skit söööt!
Ska snart ta & börja fixa mig, för när pappa vaknar så ska vi åka till min mormor i Fittja & grilla :). Mysigt eftersom vädret är helt fucking bäst! Esolen skiner & jag kan gå omkring med shorts & mina solglassögon utan att någon kollar snett! Sen på kvällen så ska jag & brorsan till Lina's födelsedagsfest! WOOPWOOP! Är så taggad :).
jag & lina i vintras

Shopping

Detta linne köpte jag.
Passar underbart med min röda hår.
Sen så kom mamma hem med ett vanligt baslinne till mig.
Skönt! Kändes att det behövdes!

Svar på Tal =)

Riima: tanyaaaaaaaaaa vart e dina fina hängslen ifrån? asså på headern? :)))) tacksam för svar! kram!

Svar: Det är ej mina hängslen, utan min tjejkompis Nandjatt! Men jag kan fråga henne och så ger jag dig svar, håll utkik i bloggen puss ;)

OMG

Asso OMG förlåt läsare, asso jag vet inte vad det är med mig?! Men jag lovar att blogga nu, ska verkligen göra mitt bästa. Shoooo ni har verkligen inte hört från mig på sistone. But now i'm back on track biaatzhes. Vill ni veta vad jag har gjort idag? Haha frågar också, ni måste veta vad jag gör varje dag ;)

Idag slutade jag fett tidigt typ 11, så jag satt i donken på Lilje med min chey Sophia, sen såg jag plötsligt min vän Nina komma förbi med sin vän Mirna, så vi hälsade på varandra och drog till Plusgymansiet (alltså där jag går) för hon ska börja där, i min klass!! Yippie!

Aja efter det taggade jag till stan för att möta upp Olivia och vi taggade till hennes mammas Café som ligger på Gamla Stan, den heter Old Street Café jag rekommenderar STORT. Det är fett mysigt där. Jag blev så smångom uttråkad, så jag ringde min bebis Sanchez att komma förbi. Så han kom och vi chillade där. Sen efter att Olivia hade slutat drog vi till Lilje och såg Shiva och co, och vi va där på donken, sen ville sanchez och jag tagga till stan för att träffa de andra, så hela crewet drog dit och chillade där ;) Det var min dag.

Haha jag har inget liv! YEEEEEEEAAAAH (OLIVIA) right?


Jag och Sophia i min klass pusss <3

Candy in my ♥

Hejsan alla ungdomar!
Jag sitter & kollar på världens bästa barnfilm, Ratatouille! Mamma kom hem med ca 2 kilo godis, så sitter & trycker i mig en del av den! Jag kommer typ spy, så mycket som jag har ätit av den just nu.
Iallafall så var de skola. Dagen började med en tråkig genomgång om hårfärgen vi kommer börja använda nu i 2an. Det var tråkigt, men på ett sätt roligt. Jag satt & asgarva med Bella & Frida, haha de gick inte bra att försöka hålla igen. Det var jue ännu roligare när hon skulle spela vara kund som var blond & bli blondare, så fick hon dom att låta riktigt blåsta hahaha. På lunchen gick jag & satte in pengar på kontot. WOOPWOOP! Blev glad, kan äntligen shoppa. På eftermiddagen så hade vi egenvård. Jag klippte först Frida, sen klippte jag Melina P. Blev skit nöjd :).  Jag kommer bli en tuuuuuung frisör, WOOPWOOP!
Efter skolan, så åkte jag in till stan med Elin, Nathalie & Bella. Kände att det var dags för att shoppa efter typ flera månader! Fast fick bara med mig ett linne från H&M. Har fortfarande ont i benen, så hade inte så mycket ork att gå runt i affärer. Ska kolla med min madre om hon vill följa med mig & handla lite kläder. Om hon säger nej, ska jag smöra & leka ängel & grejer :). Sånt funkar :).
JUSTE, tjata på Tanya att hon ska börja göra inlägg! För varje gång jag gör de, så säger hon bara jaja jag ska, men det blir aldrig av! Nu ska jag chatta med Marcelo & kolla på min film! :)
mamma & jag, mallorca 2011.
då var jag ginger, tack vare solen.

Mavado - Stullesha


Mina fötter luktar.

Hejsan alla!
Rubriken, ja den är konstig, men det är så de är just nu. Jag kan knappt röra mig. Har fetaste träningsvärken från dansen igår. Kan knappt gå utan att benen ba värker. Värsta jag varit med om. Det känns som man har överdrivet aggressivt sex. Every step is a pain.
Iallafall idag så var de skola. Vi hade workshop för att lära pluttarna vad vi har lärt oss under första året. Det gick helt okej, förutom att vissa var galet blyga. Ainte bra. Man får icke vara blyg i denna skolan, enligt mig. På lunchen kom min lilla bebo Marcelo till min skola. Han är ett riktigt handikapp & skadad för han fattade inte när vi förklara för honom hur han skulle till skolan. Det var typ enklaste vägen. Aja, han har tur att han är jäävligt sööt. Efter lunch, skulle vi styla 1orna, men det blev inte så för mig eftersom det var inte många som ville. Eller jag hjälpte Melina P att platta en bruds hår. Hon hade underbart hår!
Efter eskolan, så var gick jag med Elin & Nathalie till Liljeholms gallerian för dom skulle söka jobb & jag kollade runt på saker som jag vill köpa. Önskar man vore född rik & kunde köpa allt man pekade på. Tyvärr lever jag endast på mitt studiebidrag som är 1000 kr. Kommer inte ha pengar förens typ oktober? Eftersom min "#//¤"#&¤#¤/# Iphone 4 blev baxad för typ 2 veckor sen. Men ska få en ny & då måste jag typ betala en viss summa för självförsäkringen, & eftersom jag var den dumma idioten iigen så får jag, ännu en gång, betala för den själv. Betalade innan för den underbart stora sprickan jag orsakade min (förra) Iphone innan Mallorca. Sad to be poor.
Nu ska jag kolla på Disney Channel & smsa lite med Marcelo :).
bland dom sista bilderna jag tog med min kära iphone.

Upp med tuppen.

Hejsan alla människor!
Kl är 6 på morgnen & jag håller på rostar mackor. Det borde förfan vara olagligt att vakna såhär tidigt. Fyfan, vill bara lägga mig i sängen igen & somna om. Iallafall drömde jag om något konstigt. Kommer inte ihåg exakt vad, men det var grymt konstigt.
Idag orkar jag verkligen inte sminka mig, så får gå runt & se ut som ett monster & skrämma alla små 1or hehe. Får även min lön idag, tror jag. Hoppas jag på iallafall. Har inte shoppat sen typ april eller något. Det är knaaaaaaaas. Nej, ska ta & göra klart mina mackor nu. Magen kurrar & vill ha något i sig nu.
jag tänkte jag kör seriös bild
& visa hur jag ser ut exakt nu.
eller inte exakt, har inte på mig dom kläderna
men håret & de.

Svar

FeliciaHej jag undrar om du vet var man kan börja dansa dancehall, i höst. Nybörjare alltså.. Tacksam för svar! Skitfin blogg :)

Svar - Hej! Dancehall klasser för nybörjare finns nog lite överallt :). TheVoice StreetSchool & så finns det i Solna, exakt vad den heter vet jag inte. Dom två är dom bästa, enligt mig, för nybörjare :). Tack så mycket!

24 augusti 2011

Hejhej förlåt för att jag ej kunde blogga på idag. Men det är så att jag ej har tillgång till internet. Det strular med vår Comhem så jag mobilbloggar! ;) berättar i morgon om dagen idag. Just nu sitter jag och kollar på efterlyst. Oh My en kille med HIV har sex med kvinnor men berättar inte att han bär på HIV. Så jävla elakt. Men nu ska jag fortsätta och kolla på tv. Puss och kram biaaatchex P.S Sara: vilken linje går du i? Svar: Jag går i Samsam. :) Där hade du svar på din fråga! ;) puss

underbar dag idag.

Heeeeeeeeeeeeeeeeej *Tanyas way of saying hello*
Jag sitter just nu hemma, & har käkat fiskispinnar med spaghetti. Visst är det intressant? Idag så var de skola. Mötte upp mina brudar innan skolan i Liljeholmen. U know, I'm a PIMP. Iallafall, skolan vart helt chill. Vi var tvugna att umgås med 1orna, dom var inte så farliga. Bara gaaaaalet blyga. Not cool! Men mitt ögongodis går fortfarande kvar i skolan. Så glad! Det bästa är att han just vet vem jag är, men inte på ett bra sätt. Så ja, kanske inte är så bäst ändå. Aja, fuck it.
Sen så kom min baaby till min eskola. Åkte till stan med henne & möte upp Olivia & massa andra. Vi gjorde ett underbart videoinlägg på tåget till er. Så ni får tjata på Tanya att hon ska lägga upp den , eftersom de är hon som har den! Vi hade mycket roligt med Olivia. Olivia är en mycket skadad kvinna.
Snart ska jag börja fixa mig & byta om. Ska snart gå till dansen & skaka rumpan lite. WOOPWOOP. Om ni inte fatta vad jag mena, så dansar jag dancehall.
jag, mina fina vänner & sanchez.

morgoninlägg gillar vi alla.

Hejsansvejsan alla morgonkåta människor!
Jag har precis gjort 3 salamimackor till frukost. Det fett gott, speciellt efteråt när man rappar. Min brorsa vill att jag ska skynda mig eftersom vi ska åka tåg tillsammans, men han får vänta en stund till mohaha!
Inatt så sov jag sked med min hund. Anledningen till det är att hon är lika stor som min gött & tar upp halva sängen, så om jag ville sova skönt, var jag tvungen att sova sked med henne.
Så fort jag är klar med min frulle, så ska jag sminka mig så att amn ser bra ut i skolan. Man vill jue få bra blickar av 3orna. Så haffish lite i skolan ;). Vi har jue gaaaaaaaaaaaaaalet snygga 3or i skolan. My eyecandy!
söt cheey på morgonen.

Godnatt - Mobilblogg

Nu blir det godnatt för min del. En massa pussar och kramar från Tanya. See ya in the morning MUUUUAAH

Gina Tricot




Varför det är blött på badrumsgolvet fråga inte AHAHAHHAAH





Min lovely mamma bought this to me yesterday! :D

Shake what your mama gave yah.

Hejsan alla människor som läser detta!
Min rubrik, kom ba upp i mitt huvud, så ja, de fick bli rubriken. Idag har jag gjort.. INGENTING. Har gjort absolut ingenting. Eller har gjort lite grejer. Det var tänkt att jag skulle in till Liljeholmen & träffa Tanya när hon slutade, men det blev inte så. Så jag satt i datan från 10-18 & ruttnade. Känner mig som värsta datanörden nu. Åkte & handlade lite saker hem med pappa & mamma. Köpte hem 2 festisar, så har två bestisar här hemma. Eller vänta nej 1. Har druckit upp en :(.
Jag har duschat, rakat benen, rakat mig under armarna, rakat min punani & noppat ögonbrynen. Är redo för skolan! Ska vakna 8 på morgonen imorgon. Så taggad inför skolan. Fast nä. Saknar bara att sitta i kafeterian med brudarna & äta mackor. MUMSIGT. Skolan har inte ens börjat & jag är skoltrött. Bra jobbat!
gammalbild.
festis är min bestis.

23 augusti 2011 /Tanya

Hejhej =) Jag ska berätta lite om min dag haha. Lite galen som vanligt. Helt seriöst det händer alltid något i min närvaro. Det började med att jag vaknade sent för att tagga till skolan. Hade helt seriöst 15 min på att fixa mig, äta och dra typ. Jag kom en kvart försenad till skolan/gymnasiet. Vi skulle samlas 9.45 när jag kom 10.00 gr8t asso. Men aja vi hade fadderbarn?! dag i skolan. Så vi 1orna vad fadderbarn till 2orna. De va ganska kul faktiskt. Vi lärde känna nya människor, checkade in skolan och så. 2orna va roliga haha, och vi gick på en tipsrunda. Den va fett tråkig, men lärde känna en kille som går i min klass. Asso girlz jag säger till er, han va KATT, KATT, KATT! Jag kunde inte sluta kolla på honom. Plus att han går i min klass, jag ska fan börja sitta bredvid han varje dag. HAHAHAHA. Men aja jag slutade kl 12, och jag mötte upp min vän Luiza och hennes kompis i Hornstull och drog till Liljeholmen för att möta upp Natalia och vi satte oss på donken och snackade kärleksproblem, haha sen gick vi in i Liljeholmens galleria och det va fett torrt där så vi drog till Skärholmen och va där ett tag. Där hände det en grej jag ej kan nämna här på bloggen. Men jag har ALDRIG varit så jävla rädd och orolig i mitt liv. Jag är fortfarande det. Det är hemskt!

Det där va min dag i allafall. Börjar kl 9.00 imorrn. Är fett taggad, jag bara älskar Gymnasiet, käner mig så jävla vuxen haha.



Jag nu, så ful men här varsågod en photo. ;)

Tanya

Hellu alla sexiga läsare. Det är Tanya hära. Nu är det så att Melina har tjatat på mig i timmar att presentera mig själv i bloggen, så jag ska nog göra det hehe. Jag heter Tatianna egentligen men ALLA kallar mig Tanya. Jag är 95a, 16 år. Har börjat första året i gymnasiet nyligen, Plusgymansiet i Lilje. Haha nu kommer ni säkert tänka fan va tråkig hon  är, har hon inget annat att skriva om eller? Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om på min ''presentation'' haha. Som alla vet eller känner mig är jag Tanya den HYPADE. Jag är alltid hype, asso hela fukkin tiden typ 24. Så bli aldrig förvånade för mina konstiga överhypade inlägg som är på väg att dyka upp här i bloggen. Något annat jag har att säga är att jag är fett lycklig av att ha Melina som min bästa vän. Det är så otroligt roligt att få dela blogg med henne nu. Helt ärligt tror jag att vi kommer få en massa läsare haha. För vi båda är överhypade typ 24, eller mest jag. Aja nu ska avsluta detta onödiga inlägg. Vet inte ens vad jag skriver, skriver bara vad som helst haha. See ya biaaatchex :*


HAHAHAHHAHA JAG DÖÖR, SKULLE TESTA SMINK OCH JAG BLEV FAIL FAIL FAIL

Egen presentation.

Hello!
Mitt namn är Melina Yvonne Josefine Alcantara Gonzalez & jag är 17 år gammal. Jag blir 18 om ett halvår, WOOPWOOP! Jag bor i Skogås med familjen & två hundar. Jag har bott här hela mitt liv, så anser att det dags att flytta härifrån. Iallafall, så ska jag början andra ring i John Bauer Gymnasiet, där jag går linjen Frisör. Därav att mitt hår har blivit kortare & rött hah. Vad mer ska jag berätta? Hmm.. Juste, på fritiden så umgås jag med Tanya, vänner, dansar & klipper hår. När jag väl har pengar, så ÄLSKAR jag att shoppa. Mina pengar kan försvinna på kläder & skor under 1 timme, om inte snabbare. Vad mer? Jo, mina vänner tycker jag är skadad & lite efterbliven eftersom ja, jag kan bette mig lite annorlunda. Men jag är ba mig själv & jag älskar de tihih.
Jag & Tanya lärde känna varandra då vi gick i samma grundskola. Hon gick i klassen under mig, alltså min lillebrors klass. Från början tyckte jag att Tanya bara var en irriterande bitch som jag inte en kände, men ändå hälsade hon på mig & jag ba "WTF?!" varje gång ( nu vet du, Tanya ), men när jag väl lärde känna henne, så började jag gilla henne & nu är vi bästavänner WOOPWOOP. That's how we do it! Det kommer kännas fett konstigt nu när skolan börjar, efteresom jag & Tanya går från umgås varje dag, till nästan aldrig ses. Tur att våra skolor ligger max 5 min gång avstånd annars skulle få panik!
Kanske kan berätta lite om vad jag gjort under sommarlovet. Jag har iallafall varit bortrest i två veckor i Mallorca med min familj & min morbrors familj. Sen så har jag bara umgåtts med Tanya & våra brudar, festat & chillat galet innan skolan.
& de är såhär jag ser ut, fast nu med kortare år. Kolla ba bilden på headern.

Välkommen till våran gemensamma blogg!

Hejsan!

Vårat namn är Melina & Tanya (bättre presentation kommer om oss självasenare)! Vi bestämde oss för att skaffa en blogg tillsammans eftersom vi är bästavänner & gör nästan allting tillsammans. Festar, träffar killar & chillar i stan med våra brudar! Vi kommer skriva om vår vardag, saker vi tycker om, lägga upp en massa bilder & jag(Melina) kommer övertala Tanya att börja göra videoinlägg med mig!

Just nu har vi en tillfällig design bara för att kunna starta upp bloggen, men vi kommer att skaffa en snyggare & bättre i framtiden.


RSS 2.0