Frank Ocean - Thinking About You


Vad vill ni läsa om våra läsare?

Helt seriöst, jag och Melina tycker att våra inlägg är ganska tråkiga. Så därför har vi ägnat ett inlägg till er läsare där ni får kommentera vad ni vill läsa om? Vad vi ska ta upp? osv.. Så att bloggen blir mycket roligare att läsa. Vad sägs om det? :D

På lektionen

Godmorgon sötisar. Hur mår ni? Något planerat idag? Själv sitter jag på lektion vi har religion med världens jobbigaste lärare. Slutar kl 2 idag och ska dra iväg till min lillebrors skola. Sedan lite senare på kvällen ungefär vid 6 blir det bio med Olivia. Filmen Friends with benefits. Det ska bli jävligt spännande att kolla på.

Kolla på mina nys skor från Scorett, 599:-

Puss


PICTURES


RUBRIK

Hejsan alla!
Väntar på att mamma & pappa ska bli klara så vi kan åka. Ska få skjuts till skolan! Orkar verkligen inte med tåget idag. Sitter just nu med brorsans Macbook, eftersom min bärbara är död & orkar inte hämta laddaren, för den är nerpackad i väskan :). Skit skön att använda :). Iallafall, upptaderar mer i skolan eller något! :)

trött chey.


Slutat nu!

Nu har jag slutat. Min sista lektion var psykologi. Ska möta upp Olivia i stan så ska vi ta det lugnt kanske ta en promenad. sedan efter ska jag träffa min killkompis Lincon.

Blogg.se APP

Nu har blogg.se äntligen lanserat en app, alltså blogg-appen. Nu kan vi äntligen blogga i mobilen! Så det är bara att gå in på appstore och söka på blogg, och så laddar ni ner appen. ;) För er som har android är det inga problem det heller.


Svenska lektion

Hejsan alla!
Sitter just nu och har svenska lektion! Har precis gjort klart min redovisning. Gick hyffsat bra. Hoppas på G ialllafall! Idag fyller världens bääääääästa mamma år, så det blir att fira henne idag! Tror pappa ska hämta mig efter skolan, så ska vi köpa en present till henne. Ville också köpa, men tyvärr så är dom som är skyldiga mig pengar , inte gett mig pengar, så kan inte köpa något till henne :/. Ska försöka få tag på dom idag, ifall jag hinner möta de idag för att få mina pengar!
Nej, nu ska jag koncentrera mig på lektionen! Skriver mer senare när jag har kommit hem! :)

Grattis mamma!♥

Du finns alltid där för mig. Du stöttar mig i allt. Du gör allt för att jag ska nå mina drömmar. Du får mig att le med ditt leende. Du får mig att skratta till tårarna rinner med dina konstiga uttryck & ord. Du är lyckan i mitt liv. När jag mysslyckas med något, så finns du där för att fixa det. När jag har problem, så gör du allt för att det ska försvinna. Jag skulle aldrig klara mig utan dig. För 42 år sen, så föddes den bästa mamman någonsin. Grattis på födelsedagen, mamma! Jag älskar dig! ♥♥♥♥♥



Godmorgon Godmorgon!

Hellu, och Godmorgon på er läsare. Vaknade jävligt tidigt idag. Jag blev fett förvånad. Jag ville vakna tidigt så att jag kunde komma i tid till skolan. Liksom helt seriöst, jag har ALDRIG kommit i tid till skolan. Det är inte bra, antingen är det 5 eller 10 minuter försenad. Men gissa oavsett om jag vaknade tidigt idag, så kom jag fortfarande 10 min försent. -.- aja nog med det. Just nu sitter jag på lektion. Vi har samhällskunskap med vår mentor Linn, som är jävligt irriterande! Hennes äckliga röst går på mina nerver. Yäyäy nu ska jag sluta klaga och göra något vettigt på lektionen.

CIAAOOO

HOLY GUAPA

Jajaja, jag och Melina bloggar inte typ alls.. Kanske för att vi har ETT LIV, haha nänä driver. Men jag har inte pallat bloggat för att jag inte bara pallat haha, vet det är ingen ursäkt, men plus för att jag umgås med pojkvännen jävligt mycket och vännerna så hinner ju inte blogga så ofta. Aja, nog med det. Idag efter skolan mötte jag upp min bästa vän olivia, och vi shoppade smått. Fick med mig ett par jeans och skor. Trevligt. Sen efter det träffade jag på min kille och hans killkompisar sen var det ju nog med det och jag pallrade hemåt.
Nu sitter jag och pratar med Sanchez...
P.S Fråga på frågor så att jag kan ta upp det på dagens fråga idag ;) Puss

Fan va sämst vi är.

Ja, vi suger verkligen på att blogga. Jag skriver för det mesta i min egna blogg & Tanya är bara allmänt lat. Bli inte sur för jag skriver det här, för du är inne i datan just nu & endå skriver du inte här, så puss. Jag hade tänkt blogga igår, men mådde bara allmänt dåligt, så det blev inte av. Men får ta & skärpa mig :). Orkar inte berätta om idag, för har bara ruttnat. Så skriver mer imorgon! PEACE!

H*rinternet.

Hejsan alla!
Internet strular, så det fett irriterande att skriva detta inlägg. Idag har jag iallafall haft en lektion, som jag skrev förra inlägget. Efter skolan åkte jag & Elin en snabbis till stan, för jag var tvungen att fråga om praktik. Efter det åkte vil hem till Elin i Handen. Slingade hela hennes hår. Är stolt över mig själv, för jag lyckades :'). Efter det, satt vi framför fb, snackade i lur med mongot Edris & körde wordfeud mot Darin. Hahaha Elin braaaann när hon körde mot Darin, ba för han fick 92 pöäng på första ordet. Hahah fyfan, va kul det var att se henne bli så irriterad. Såg ut som om hon skulle slänga luren på marken när som helst!
Imorgon är det typ friluftsdag. Är inte helt hundra på om jag ska gå, men vi får se imorgon. Om jag går, så får jag ändå sovmorgon, så det är väl helt ok :).

DAGENS FRÅGA - Tanya


Fråga: tanya taanya vart är dina örhängen ifrrrrån jevlar va snygggaa!!!!

Svar: Tacktack, de är från Gina Tricot. De finns kvar, hurrrrrry! ;)




Al Azif Feat Gnucci Banana & Crossfire - Sick in head


värsta lektionen som finns

Hejsan alla!
Sitter på världens säämsta lektion - naturkunskap. När dom sa naturkunskap , tänkte jag kemi, eftersom jag går frisör, men nej, fittnyllet (läraren) har ekologi, miljö & sånt skit. Hon är jue verkligen inte älskad av någon o klassen. Hon klär som som om hon levde i 1500- talet. Bruden är helt skadad.
Idag efter skolan, tänkte jag gå shoppa, men får inte använda mina jävla pengar pga dom dära jävla fittbiljetterna en kompis fick baxade. Skit irriterande. Åker nog hem till Elin efter skolan istället, för att färga hennes hååår. Är övertrött, så skrattar åt allt idag. Awesome!
trööööööött chey.

CIAAAAO AND OF I GOOO...


20 september 2011

Godmorgon! Börjar 9.35 idag och mamma var tvungen att vakna mig 6 på morgonen -.- aja nu är jag väl uppe, ska fixa frukost fixa mig och dra till skolan. Om jag har tid kvar ska jag kolla på Jims Värld på tv :) hehe ciaoo

Dagens fråga kategori!

Jag och Melina tänkte ha en Dagens fråga varje dag! Så ni får ta och kommentera våra inlägg =) Men för att vi ska veta vem fråga är ställd till ska ni skriva såhär: ''Tanya:...'' eller ''Melina:...'' osv. Vi kommer ha 2 kategorier! Dagens fråga Tanya och Dagens fråga Melina puss.

Nämen tjena!

Haha HEEEEY jag skäms fan att jag inte har skrivit på lääänge. Men nu är jag och Melina tillbaks hihi. Idag hade jag skola, sket i första lektionen hade läkarbesök. Sen drog jag till skolan hade mina tråkiga lektioner religion och matte. Sen var det planerat idag att jag skulle fika på café 60 med Pimpiina och hennes kille David, men de tänkte fika vid 5 och då kan jag inte för skulle va hemma kl 6 och plugga -.- men vi ska fika någon dag i veckan i allafall. Men då så råkade jag träffa på Melina halvvägs från våra gymansium och hon hade inget för sig så vi taggade till donken i lilje och mötte min älskling Sanchez och hans kompis, men sen taggade de till John Bauer för att träffa på Felipe och de, så jag och melina taggade till gallerian i lilje för att hitta ett par skor till mig, men skor hittade jag inte utan en väska. Är sjukt nöjd haha, skor får jag väl ta och köpa i morgon. Sen mötte jag och Melina upp Sanchez, Felipe och Göran (Chris) vid donken och taggade till medis till biblan, där satt vi och hängde. Sen taggade jag hem! Ja, det var min tråkiga dag.

NRJ EXPERIENCE

BILJETTER TILL THE NRJ EXPERIENCE I STHLM FINNS HOS MIG!
DET ÄR NU PÅ FREDAG! TORSDAG ÄR SISTA DAGEN ATT KÖPA!


MIN FB : https://www.facebook.com/profile.php?id=784449680

turknötter

Hejsan alla!
Jag sitter & äter turknötter. Asso det är nog det godaste som finns. Okej inte godaste, men börjar man äta dom, så kan man inte sluta! Dagen då, svenska på förmiddagen, gick helt ok. Frisör på eftermiddagen, gick helt ok. Dagen var alltså helt ok, förutom att jag fick fetaste huvudvärken under sista lektionen. Pappa kom & hämta mig efter skolan & vi gick & handlade hem mat. Nu väntar jag på att alla ska hem så vi kan äta tacos! Mormor & morfar kommer, sen min bästavän från gamla klassen, Veronica :). Hade tänkt tare lugnt idag, pga förkylningen, men eftersom jag inte träffat Veronica på år & dag, så är jag med henne en stund :).
när jag va blond :)

TANYA, BÖRJA BLOGGA!

Hejsan !
Rubriken är till Tanya, som inte bloggar. Fattar inte, bruden frågar om vi ska göra blogg tsm, endå så bloggar hon inte. Vilken bitch.
Iallafall, orkade inte blogga igår. Det var typ det här jag gjorde igår: skola, träffa mamma, fotbehandling, träffa pappa, handla mat, hem. Inge mer. Idag så var det skola. Har blivit förkyld, så var helt seg. Hade mentor i en timme, sen på eftermiddagen så var det salong. Vi har börjat ta emot kunder i skolan. Kom dit, ni kan klippa & färga erat hår till billigt pris! Sen efter skolan, mötte jag upp Ebru i Skogås, så åkte vi in till stan & jag köpte ett par leggings. Åkte hem, åt mat snabbt, bytte om, mötte upp Ebru igen & gick till dansen. Är helt slut, men det var endå skit kul att dansa! Man kan ta ut allt sin energi där & ja, brudarna jag dansar med är jue ba helt underbara! :)
Nu ska jag kolla på film & chatta lite med Marcelo på fb. :)

He has it all

Hejsan alla kvällskåta människor!
Kom hem för typ en halvtimme sen. Jag var i skolan. Hade frisör där det gick skit bra. Sen på matten, så gick det faktiskt hyffsat bra. Tillräckligt bra från mig, eftersom jag var sjukt trött. Efter skolan mötte jag upp Tanya & Olivia. Inte träffat dom på en vecka ungerfär. Såg att det var någon som fråga om mig & Tanya förut & ja, vi hade ett bråk, men allt är nu löst! Efter det så kom henne baby Sanchez till Lilje & var med oss en stund innan vi åkte till Stan där vi mötte upp Felipe & någon till snubbe. Jag bytte ut mitt örhänge som gick sönder i skolan & köpte ett till par earcuff hihi.
Den här veckan känns det som jag har mycket att göra, eller rättare sagt, många att träffa.
Måndag: Skolan. Träffa Tanya.
Tisdag: Skola. Träffa mamma & gå på fotbehandling. Kanske träffa Atilla.
Onsdag: Skola. Dansträning.
Torsdag: Skola. Kanske träffa Tanya.
Fredag: Skola. Träffa Marcelo, tror jag.
Lördag: Dagen; Fixa Firyals & co hår. Kvällen; Kanske träffa gänget.
Söndag: CHILLA!

Statistiken höjs!

Att ha bloggat i ca 2 veckor, så tycker vi att det här är jävligt bra!

rubrik

Hejsan alla!
Är sjuukt trött, men sov ändå så fucking skönt inatt. Inte bästa sömnen, men lagom bra för att orka skolan. Har precis druckit klart min frukost & sitter just nu & lyssnar på musik & snackar med Sherwan om lite saker. Idag är det Frisörteknik B & Matte B som gäller. Woopwoop för frisören, men matten är jag inte alls taggad för. Fan att jag valde det, men mamma tvinga mig asso. Efter skolan blir det nog att träffa Tanya.
Nej ska ta & fixa mig klart & packa ner datan. Egentligen behöver jag inte data, men behöver musik till matten & min Iphone äger jag inte längre, min Ipod hittar jag inte, så det får bli datan istället.

PICTURES


bara för dias skull

Hejsan alla!
Detta inlägg är för Dias skull. Har precis plattat håret, eftersom jag pallar inte se ut som ett troll i skolan. Ska visa i slutet av inlägget hur det ser ut, oplattat & oborstat. Iallafall så gick jag ut med min kurdi. Berättade för henne om 2faced bitches i mitt liv & tog en massa kort. Kameran är död & ligger på laddning, så bilder får ni se en annan dag. Har det alltid mysit med min kurdi, hon förstår mig! :)
Dia, var det intressant ? :)

säg mig, hur kattig är jag inte?
HAHAHAHHAHAHAH

Medina - Sann Romans


ett smile, några ord & jag dog för dig.

20 saker ingen vet

Det var en läsare som bad oss att göra en lista som heter "20 saker ingen vet om mig", men eftersom dom flesta nästan vet allt som man ska behöva om mig, så gör jag saker om hela mitt liv, vardag & kärlek.
♥ 1Jag har en en tendens att falla för fel killar.
♥ 2Jag har svårt att lita på folk.
♥ 3Jag litar endast på Ebru upp till 100%, eftersom hon har varit med om allt drama i mitt liv & alltid funnits vid min sida.
♥ 4Jag litar aldrig på killar.
♥ 5Jag förlorar alltid mina närmaste vänner.
♥ 6Jag ÄLSKAR att spela fotboll.
♥ När jag var liten, ville jag bli modell.
♥ Jag har bara tagit hem 3 killar för att dom ska få träffa mina föräldrar.
♥ Jag är gaaaalet blyg när jag ska träffa folk för första gången.
♥ Jag är kär i kärleken.
♥ Bra killar blir alltid bara vänner.
♥ Jag mår dåligt varenda gång mina vänner klagar på sina kroppar.
♥ Min bästa killkompis är mitt ex som jag var tillsammans med för 4 år sedan.
♥ Jag tål inte att ha fel.
♥ Det finns dagar då jag är övertrött och kan skratta åt allt, exakt allt!
♥ Jag har svårt att bli vän med brudar, för jag ogillar de.
♥ Jag älskar att umgås med killar, för känner mig som en i gänget.
♥ Jag har lärt mig att älska min kropp, speciellt rumpan.
♥ Jag dampar lätt & snabbt på människor som är elaka mot mina vänner.
♥ Jag älskar att sjunga.

Over and OUT

Nu drar jag till Kista för att möta upp Sanchez och Cesar med min sexiga vän Sirin pussar <3

ett smile, några ord o jag dog för dig

Hejsan alla!
Sitter just nu & lyssnar på musik & messat med min babe Ebru. Idag så har jag städat hemmer, åkt & sagt hejdå till farmor som åker till Chile imorgon & ska snart hoppa in i duschen för att sedan gå ut med Ebru. Tror vi ska gå runt på promenader & snacka lite sådär. Har saker att berätta för henne!
så galet säxiga..

Svar på tal till Safina =)

Safina: Hur lärde du & sanchez känna varandra? Vart träffades ni för första gången? Vem av er tog första steget till ett förhållande?
Svar: Haha, jag vet inte faktiskt. Vi har skitmånga gemensamma vänner. Jag kändes hans kompisar och han mina. Så det blev så att man träffades ofta, alla hängde ju på plattan så man ser alla. Haha, det började med att innan början av sommaren så adda jag han på facebook, inte för att jag va intresserad men för att vi hade en massa gemensamma vänner typ så därför adda jag honom. Han började skriva till mig och frågade om jag skulle dra på några fester, och det va på festerna vi började dansa och så vidare vilket ledde till att vi började snacka oftare och messa. inga konstigheter xD. hmm, vart träffades vi första gången? Jag tror jag såg honom för första gången på plattan, då han var med Felipe, Cesar och alla de. Vem som tog första steget i ett förhållande va båda typ. Vi snackade länge och va på g, så vi blev tillsammans haha. Det var jag som fråga om vi kunde bli tillsammans på FB och då sade han självklart =)

Jag och Sanchez är officiellt tillsammans nu.

Älskling <3 3/9-2011

godmorgon!

God morgon på er läsare! Vaknade rätt tidigt idag som vanligt. Håller på att städa mitt rum och typ renovera om allt för har tröttnat på rummet. Efter de kanske jag träffar Olivia och Sanchez idag I Kista, vi får väl se. Men det är ej säkert.

Svar!

AnonymMelina du har fett fin hud, vad använder du till den?

Svar - Helt ärligt, inte ett skit :).



Svar till Sofia! =)

Sofia: varenda gång jag läste era inlägg, så var ni alltid med varandra. nu är ni nästan aldrig med varandra. vad hänt? har det hänt något mellan er eller?
Svar: Ja, vi hade bråkat. som vi aldrig gjort förut, inte en sånt här bråk. det är invecklat och inget vi vill ta upp på bloggen. Men nu är vi vänner igen, och anledningen till att jag inte bloggade ofta va för att jag mådde dålig, eftersom hon är min bästa vän. Kändes som att min andra halva bara försvann. så jag hade en deppig tid i några dagar. men nu har vi löst det och vi är vänner igen. Detta ska aldrig hända mer haha.
I love you twinie <3

Om igår och idag =)

Jaaa, här har man ej hört av mig från igår och idag. Va beredda på att läsa lång text haha, ni som vill läsa fortsätt, ni som inte jaaa då...

Det började med att jag fixa mig och packade och drog till Östberga hos Olivia, där förkrökade vi lite och fixade oss innan vi drog ut. Vi bestämde att träffa Sanchez och hans kompisar (Cesar, Mrad, Felipe) sen kom Okoh. Vi chillade på donken i lilje. Vi hade ändå inget att göra för vi skulle dra till festen vid 11 eller halv 12. Men då blev hemmafesten inställt, så vi typ blev skitsura för att vi fixade oss i en evighet helt seriöst. Så vi satt där och hade inget att göra. Vi blev hungriga så vi började gå in mot donken då vi träffade på gamla gubbar typ 40 bast, och de köpte mat åt oss, de trodde att vi skulle stanna kvar med de sen efter och chilla men vi taggade snabbt. De blev skitsura hahahaha. Så vi satt och åt vår mat, medans Okoh tog min burgare =(, och alla va galet hungriga så killarna åt från oss. Sen så puckad som Okoh är spiller han MIN fanta på Olivias Louis Vuitton väska som svindyr, vi blir skitsura och drar hahaha och de garvar åt oss. Vi väntade på bussen i lilje då vi såg Mambala och Abdoulaye (abbe) på ''väntrummet'' så vi åker buss tillsammans för de skulle också dra mot östberga, så vi har skitrolig i bussen och kallar abbe för antennhuvud. Aja, vi drar hem till Olivia och typ slaggar och får för oss att ringa Sanchez för att komma. Han kommer med Felipe och vi chillar hos olivia och sover tsm, sen taggade de och den fredagen va slut.

Idag vaknade vi vid 10, kollade på Bad Girls club. Sen drar vi in till hötorget för att käka pizza sen möter vi upp sanchez, felipe, cesar och manni och vi chillar i Olivias mammas café, i källaren där var det fett mysigt tills felipe pruttade ner hela cafét -.-, men vi käka myckes glass, drack bira och hade det chill. 

Ja jag har haft e tung helg haha, jag har inga bilder! Olivia har, men ja lägger upp de sen =)

Svar.

Anonymheeeej, jag älskar ditt röööööda hår, har funderat på att också färga det rött men lite mer åt de svartröda hållet. men jag vågar inte heheh så respekt till dig :)

Svar - Tack hah :). FKB! Du är ung, lev livet. :) Du har tid att ser ut som alla andra när du är äldre :). Jag tycker du ska bara köra & färga håret rött. :) Be yourself! :)

Börja kommentera!

Vi har över 100 läsare nästan varje dag, & endå så kommenterar ni inte! Börja kommentera, fråga frågor, vad som helst. Vi bits inte! Ganka tråkigt att blogga för er när ni inte vågar skriva kommenterar eller fråga oss grejer!

sämst.

Hejsan alla!
Att vakna 8 på en helg är inte tillåtet asso. Orkar inte ens äta frukost. Igår så bestämde jag mig för att ha filmkväll, så tvingade med Ebru på det. Vi kollade på Final Destinaton 1-4, vi hann inte se 5an. Haha Ebru tyckte dom var läskiga. Jag tyckte dom inte var så läskiga, mest äckliga. Om ni inte har sett filmerna, så handlar det om människor som lyckas undvika döden & ödet är efter dom, eller något sånt. Tunga filmer iallafall!
lite bilder från igår

Hemma hos Olivia

Nu har jag äntligen landat hos Olivia hahaha, driver. Men nu sitter hon på toan och trycker ut några korvar. Vi förfestar, vi ska ta och fixa till oss ordentligt nu puss!

Vi svarar!

Aundrar om du kan hjälpa mig med en grej.. jag var på g med en kille rätt länge och jag gillade honom bara mer och mer, men sen så blev det inget.. antar att han slutade gilla mig. men jag gillar honom sjukt mycket, tänker på han natt och dag och vill skriva till honom hela tiden, vilket jag inte gör.. vad ska jag göra? vore skitsnällt om ni svara..

Melina svarar - Jag tycker att du helt enkelt ska strunta i honom. Såna killar är inte värd att slösa sin tid på. Jag vet hur jobbigt det är att släppta taget om honom, men det är något man måste göra. Killen du kommer spendera ditt liv med dig finns ute i världen. Om det är han du nu var på g med, kommer han komma tillbaka. Men just nu, tycker jag bara att du strunta i honom & visa att du klarar dig bättre än honom.

Tanya svarar - Men vad skadar det dig om du skriver? Jag tycker att du ska ta och skriva till honom igen. Man vet ju aldrig... Han kanske blir intresserad igen. Om man verkligen vill ha något kämpar man nog för det. Men om det är så att han ger dig ynka svar så som typ: K, hej, okej, bra, själv är han EJ intresserad, då får du nog gå vidare. Men vad jag tycker att du ska göra är att börja med att skriva till honom och se hur det går, går det bra så vinner du på det. Går det dåligt, då jaaa, det finns flera fiskar i sjön cheyen! Lycka till! ;)

2 september 2011

Hellu läsare, ja jag har gjort comeback efter 2 dagar! Haha, men jag har inte haft någon blogglust just därför bloggade jag inte. Men idag kände jag att jag var tvungen för annars blir det inte så många som läser bloggen plus att det är dags att börja skriva igen. Idag är det fredag och jag har planer. Jag ska på hemmafest i Medis så jag sover över hos Olivia i Östberga till i morgon så det blir nog kul. Vet inte om jag ska ha klackar eller ballerina, men vi får väl se. Slänger nog in en outfit på bloggen innan jag beger mig ut. Just nu är klockan 10 över 4 och jag ska dra kl 6, och jag har inte ens packat och fixat mig ? -.- typiskt mig, ska alltid vara sen och så..
Juste glömde att berätta idag fick vi våra macbooks från skolan. Jag använder den nu! Jag är superglad. Den är så jävla fin och den är vit, fräsch färg. Aja, nu ska jag kolla på lite tv och lyssna på musik i nog en timma innnan jag börjar fixa mig och packa pussar.

Chris Brown - Open Road


Svar från frågestunden!

Anonym - vem gillar du ?
Svar - Gillar & gillar, är intresserad av en kille ganska mycket.
orre - gillar du suga kuk?
Svar -  nej, men antar du gör de.
Bara Zarah'<3 - vaaaaaaaaaa tycker du om kärlek söötis :d
Svar - Jag tycker kärlek är överskattat bland ungdomar. Alla MÅSTE ha förhållande nu verkar det som. Äkta kärlek kommer inte finnas nu, det kommer när man är äldre. Ungdomar inser det inte bara.
Din Beundrare Nmr 1 - 1.vilka typer attraherar dig mest? 2.vad blir du tänd av? =D 3.gillar du och bli daskat? 4.vilka ställningar gillar/föredrar du bäst? 5.jag gillar hela dig, din personlighet o hela den biten, men din Ruuuumpaa den är speciell =D vad tycker du själv om den? Danke!
Svar - Haha asso. 1. Utländska. 2. Magrutor. 3. Vad fan är daskat? 4. Privat. 5. Jag ÄLSKAR min rumpa, bara för den är one of a kind.
Min dröm kille - Vill du suga fett ??
Svar - Asso va. Fattar inte frågan.
Anonym - e du bisexuell?
Svar - Nej
Anonym - vad skulle du säga om 3 kant??
Svar - Aldrig i hela mitt liv.
Anonym - hur mycket väger du
Svar - jag har ingen aning
Anonym - e du oskuld
Svar - Du vet svaret på frågan.
Radi - Om du fick spola tillbaka tiden och om du fick en chans att rätta till något som du ångrar, vad skulle det vara ?  Tror du på äkta kärlek ? :)
Svar - 1. Nepp, ångrar aldrig något som en gång i tiden har gjort mig lycklig. 2. Yes det gör jag. :)
Anonym - har du fettrutor
Svar - Vad är de?

jag faller för honom

Hejsan alla!
Jag vaknade för kanske en timme sen, lite mindre typ. Så onödigt, eftersom jag har sovmorgon till 10. Awesome. Är helt slut. Iallafall har jag Marcelo & Atilla som messar mig & gör mig sällskap + min underbara musik. Bloggade ingenting igår för att jag inte hade tillgång till datan, men gjorde endå inte så mycket igår. Kollade på filmer med brorsan sen en massa serier på teven bara. Idag börjar jag 12 & slutar 15. Ska kolla med mamma om para till ett par leggings. Behöver verkligen nya leggings! På kvällen hade jag tänkt ha filmkväll , antingen själv eller med någon. Ska kolla på Final Destenation 1-5! Dom är sååååå bäääst! :)
Nej ska ta & käka frulle nu, sen så tar jag & svarar på frågestunden!

RSS 2.0